Du har ingen produkter i handlekurven.

Har du spørsmål?

Bedrift

Enten du har stor eller liten plass vil du garantert finne noe i denne serien som passer for deg. Det klassiske sorte treverket sammen med sorte metallben er en perfekt kombinasjon. Konsollbordet med skuffer er både et vakkert og praktisk møbel til mange rom. Her kan du gjemme unna det du ikke vil ha fremme på en elegant måte og uten at det stjeler for mye plass i rommet.

De rene enkle linjene på konsollbordet gjør at det fremstår som både eksklusivt og luftig. Pynt opp med noen skatter du ønsker å vise frem eller sett til en vakker stol og bruk bordet som en kontorpult.

Med alle dagens modulsofaer i ulike vinkler kan det fort bli vrient å finne et passende sofabord. Da vil et settbord som dette være en perfekt løsning! Her har du nemlig to frittstående mindre bord under selve bordet, som du lett skyver ut når du har behov for det. Både elegant og plassbesparende, hva er vel bedre enn det?

Møblene i «Brussel» serien er absolutt en god investering når du er ute etter møbler du vil trives med i mange år fremover. Siden det er så mange ulike modeller i serien kan du også senere utvide med nye produkter hvis du ønsker det. Slik beholder du en helhetlig stil i hjemmet ditt.

Produkter fra artikkelen

 • På lager

  Spisestue, Stue, Møbler

  Brussel Konsollbord m/ Skuffer

  kr 8.490,00
 • På lager

  Interiør, Stue

  Lotus Putetrekk Berry

  kr 99,00
 • Kun 1 på lager

  På salg!

  Stue, Møbler, Outlet

  B-vare Brussel Salongbord – sett á 3

  kr 4.990,00
 • På lager

  Interiør, Gavetips

  Zoe Lysglass Gull

  kr 340,00