Varer på lager sendes innen 1-3 arbeidsdager, betal senere med
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Den behagelige gråbrune fargen, den myke fløyelen, det rene designet, og den nette størrelsen gjør at denne passer i mange hjem.

Til en klassisk sofa som dette kan du bruke mange forskjellige typer salongbord. Glass, tre, metall og sement, kun fantasien setter grenser! Vår favoritt om dagen er «Lubeck» salongbord i sort metall. Det gir det hele et litt mer rustikt uttrykk og passer perfekt med de sorte bena på sofaen.

Puter og bordpynt er med på å gjøre hjemmet ditt personlig og her bør du bruke det du liker best og de fargene du trives med. Her har vi brukt rolige, delikate fargetoner som holder det dempet, men samtidig tilfører litt farge. Sofaen kommer så fint frem når man har litt kontraster på putene man har oppi. Her er det bare å leke seg med de fargene man liker best!

Så da er det på tide å være kreativ og prøve seg frem. Håper noen av bildene kan inspirere deg når du skal velge nye møbler, og husk å ha det gøy når du innreder! Det er jo ingen fasit, det er det som gjør det så spennende.

  produkter fra artikkelen

  • Lubeck Sofabord 120×65 cm Sort

   kr 3.499,00
   Legg i handlekurv
  • Lotus Putetrekk Blush

   kr 79,00
   Legg i handlekurv