Varer på lager sendes innen 1-3 arbeidsdager, betal senere med
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Det er her vi møtes for en god middag med familie og venner, men også i en travel hverdag. Å ha et spisebord som er pent å se på, funksjonelt og som har plass til mange står på ønskelisten til de fleste. «Oslo» spisebord i klassisk sort eik har en stilren og moderne fasong. Det beste med dette bordet er uttrekksplatene på hver side, som gjør at du lett kan forlenge bordet når du trenger det. Bordet er altså både lekkert og superpraktisk!

Her har vi brukt «Diana»-stolen i fargen taupe som er helt fantastisk god å sitte i. Det nydelige stoffet er moderne, veldig slitesterkt og i en varm gråbrun fargetone som passer til mye. Denne stolen er vår absolutte favoritt om dagen! Når man velger klassiske farger på bord og stoler, har man mange muligheter til å bruke farger for å sette sitt eget preg på rommet og gjøre det personlig. Det eksklusive «Nobel»-gulvteppet i 100% viskose er med på å gjøre spisestuen lun og innbydende. Her i en grønnfarge som er delikat og diskret, og som passer perfekt med fargene i maleriet på veggen.

Å vite hva man skal ha som dekorasjon på spisebordet kan være vanskelig. Noen har mange fine ting de ønsker å bruke, men er redd for at det fort kan bli rotete. Da kan det for eksempel være lurt å samle yndlingstingene dine på et fint fat. Det vil virke mer ryddig, og det er lett å ta vekk når man skal bruke bordet. En annen idé kan være å heller velge seg noen få større ting som ruver litt mer. Husk at det er fint å ha ting i ulike høyder – da blir det mye mer spennende.

Uansett om det er hverdag eller fest er det alltid hyggelig å dekke et fint bord. Ta frem favoritt serviset, kjøp noen vakre blomster, tenn lys, og gled deg til å dele gode samtaler rundt spisebordet!

Se her!