Varer på lager sendes innen 1-3 arbeidsdager,
betal senere med
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Noe vi har hatt lyst til lenge er å jobbe med interiørmagasiner, og endelig er vi i gang! Vi hadde en fotoshoot i de herskapelige lokalene til Børsen i Drammen. Storsalen med de høye vinduene, lysekronene og det vakre parkettgulvet ble bare en helt perfekt bakgrunn for bildene vi ønsket å ta!

Selv om vi befinner oss i et stort lokale, så får du følelsen av at du like godt kunne vært i en villa eller i en leilighet på Frogner. Hele settingen fikk virkelig frem det beste i møblene våre- vi fikk bare lyst til å flytte inn.. Det er det som er så gøy, møblene våre passer inn så mange steder! Store eller små hus og leiligheter eller på hytta. Det det handler om er jo at man skal kunne se bilder og bli inspirert til å
finne nye løsninger til sitt eget hjem.

Slik ble det ferdige resultatet! På bildet ser du noen av våre absolutt beste kombinasjoner. Sofienberg sofa og Brussel salongbord sammen med Nobel teppe i gråblå. Putene, lysglassene, blomstene og puffen trekker fargene fint sammen og gjør at alt blir helhetlig og harmonisk. Vi er kjempefornøyd og håper at du også liker det og at du kanskje har fått noen nye ideer..

Alle varene er å finne her i nettbutikken. Da er det bare å lage seg en god kopp kaffe og kose seg med siste utgave av Bonytt! Husk at det er lov å drømme seg litt bort..