Varer på lager sendes innen 1-3 arbeidsdager,
betal senere med
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vi befinner oss på Kvitfjell i naturskjønne omgivelser. På Kvitplassen bygges det 43 flotte og moderne leiligheter rett ved siden av skiheisen. Her har vi fått muligheten til å style visningsleiligheten. Et spennende oppdrag som vi gledet oss masse til! Vi pakket bilen med lekre møbler og dro til fjells..

Leiligheten vi skal innrede er en moderne leilighet på 60 m2. Utvendig får man ikke inntrykk av å være på hytta, men innvendig er fargene og materialvalget virkelig med på å gi den lune, gode hyttefølelsen. Veggpanelene er beiset i en brun fargetone og er perfekt sammen med det lyse gulvet i heltre.

Siden leiligheten ikke er så stor er det viktig å ha tenkt godt igjennom både hvilke møbler det er smart å velge men også hvordan de skal plasseres, for å utnytte rommet best mulig. Tenk også på hvor vinduene er plassert, slik at man får glede av det naturlige lyset som kommer inn.

Stue og kjøkken er et åpent rom med peis og stige opp til hems. Det er høyt under taket og selv om rommet ikke er det største, gir det en god romfølelse. Her var det viktig å ta hensyn til at kjøkkenet har elegante, mørkeblå fronter med gullfargede håndtak. Alt annet velges rundt det, slik at det skal bli et helhetlig inntrykk av leiligheten. Det er viktig å ikke overmøblere, men heller velge praktiske møbler som dekker dine behov og gir deg de løsningene du trenger for å kose deg og slappe av på hytta.

Når det er et stort åpent rom med stue og kjøkken i ett, kan det kan være fint å prøve å skape ulike soner slik at rommet kan brukes av store og små. Noen lager mat, noen slapper av i sofakroken, mens barna spiller brettspill på spisebordet, men man er allikevel sammen og kan prate og hygge seg. Hytta skal være et fristed hvor man har kvalitetstid med familie og venner. La interiøret bære preg av den stemningen du ønsker å skape!

Fargene i denne leiligheten har sort, brunt, grått og blått som basefarger. Ved å ha en rød tråd i valg av farger og materialer, unngår man at det blir rotete og man holder seg tro mot en stil, noe som igjen vil gjøre at leiligheten får en helhet. Behagelige tekstiler og gylne gullfarger går igjen i de forskjellige elementene for å tilføre rommet lunhet og harmoni.

Hva er vel en hytte uten en skikkelig godstol? Å finne den ultimate stolen kan være vrient. Disse skinnstolene var et godt valg til dette prosjektet. Det er en stol som er nett, tar liten plass, men er superbehagelig. Den klassiske, buede fasongen gjør at den også gjør seg godt frittstående og gir et fint skille mellom sofasonen og spisestuen. De antikk gullfargede knottene er en fin detalj som harmonerer godt med de andre gullfargene i rommet.

Vi valgte et spisebord som ikke er så stort, men som har uttrekksplater på begge sider slik at du har plass til å samle de du er glad i rundt bordet. Kombinasjonen av det sorte treverket og de mørke gråblå stolene passet perfekt til kjøkkeninnredningen og dro alt fint sammen. Velg spisestuestoler som er gode å sitte på utover kvelden, man angrer aldri på å ha investert i stoler av god kvalitet!

Man vil naturlig nok ha så mange sitteplasser som mulig, samtidig som man vil ta hensyn til vinduer og størrelsen på rommet. Ved å velge en modulsofa fikk vi utnyttet plassen best mulig. Det delikate, gråblå gulvteppet ble kronen på verket. Både superlekkert, mykt og behagelig. Vi ønsket å skape en rolig og avslappende stemning i denne leiligheten og resultatet ble slik vi håpet!

 

Har du et spennende prosjekt på gang? Send oss gjerne en uforpliktende mail til kundeservice@kalma.no. Vi ser frem til å høre fra deg!

Produkter brukt i artikkelen

  • Alyssa Vase Grå Stor

    kr 100,00
    Les mer
  • Lubeck Sofabord Ovalt Sort – sett á 2

    kr 3.695,00
    Legg i handlekurv