Varer på lager sendes innen 1-3 arbeidsdager,
betal senere med
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

I juni 2019 åpnet vi vår andre Kalma butikk. Vi valgte Fornebu S, verdens mest miljøvennlige kjøpesenter, med sin superflotte beliggenhet på Snarøya. Fornebu S er et senter som har fokus på hus, hjem og interiør. Derfor var dette midt i blinken for oss! Du finner oss i 2. etasje hvor vi har en ny og fresh butikk på 400 m2 .

 

Hos oss blir du møtt av fem smilende medarbeidere, med lang erfaring og kompetanse. Vårt hovedfokus er å gi kundene den beste opplevelsen, og vi tilbyr gjerne råd og veiledning når du skal møblere ditt hjem. Vårt konsept er å ha klassiske, stilrene og funksjonelle møbler i god kvalitet til riktig pris. Samtidig følger vi aktivt med på trender og er hele tiden i utvikling av nye og spennende produkter til vårt sortiment. Vårt hovedlager ligger i Drammen, hvor vi har de fleste varene på lager til enhver tid. Dette gjør at du slipper å vente lenge på å få varene dine, og man har også mulighet til å hente selv.

Er du ute etter nye flotte møbler, trendy nytt interiør eller en lekker lampe, vil vi gjerne hjelpe deg å finne det som passer akkurat deg og din stil. Ta turen innom oss på Fornebu S og bli inspirert!