Varer på lager sendes innen 1-3 arbeidsdager,
betal senere med
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vår første Kalma butikk ligger på CC Drammen. Med Drammenselva som nærmeste nabo, har dette kjente og kjære kjøpesenteret en flott beliggenhet rett utenfor Drammen sentrum. Senteret er et typisk kjøpesenter der du får alt du trenger på et sted uten alt for store forhold. Du finner oss i 1. etasje hvor vi har en flott og inspirerende butikk på 500 m2.

Hos Kalma Drammen blir du møtt av syv blide medarbeidere, med lang erfaring og kompetanse. Vårt hovedfokus er å gi kundene den beste opplevelsen, og vi tilbyr gjerne råd og veiledning når du skal møblere ditt hjem. Vårt konsept er å ha klassiske, stilrene og funksjonelle møbler i god kvalitet til riktig pris. Samtidig følger vi aktivt med på trender og er hele tiden i utvikling av nye og spennende produkter til vårt sortiment. Vårt hovedlager ligger også i Drammen, hvor vi har de fleste varene på lager til enhver tid. Dette gjør at du slipper å vente lenge på å få varene dine, og man har også mulighet til å hente selv.

Er du ute etter nye flotte møbler, trendy nytt interiør eller en lekker lampe, vil vi gjerne hjelpe deg å finne det som passer akkurat deg og din stil. Ta turen innom oss på CC Drammen og bli inspirert!