Varer på lager sendes innen 1 arbeidsdag
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Treverk har nesten uendelig levetid, så lenge man tilfører treverket fuktighet, beskytter overflaten og unngår sollys så langt det lar seg gjøre.

 

Når du får ditt nye tremøblel fra Kalma anbefaler vi at det settes inn med bivoks eller olje når man får møblene i hus. Våre møbler er behandlet fra produsent, men treverk tørker ofte ut under transport. La møbelet bli kjent med luftfuktigheten og temperaturen i ditt hjem i 24 timer før du behandler overflaten.

Mellom 1-3 ganger i året bør treverket behandles om igjen da det vil bli tørt igjen. Temperatursvingninger, sollys og vaskemidler er faktorer som tørker ut treverk, og det varierer fra hjem til hjem. Ved tvilstilfeller er det alltid bedre å behandle en gang for mye en for lite.

 

 • På lager

  Guardian Edeltreolje, 600 ML

  kr 250,00
  Legg i handlekurv
 • På lager

  Guardian Bivoks

  kr 250,00
  Legg i handlekurv

Vi anbefaler at tekstilmøbler settes inn med tekstilimpregnering før de brukes. Spray møblet i ett godt ventilert rom, fra 20 cm avstand. Når sprayen har tørket er møbelet klart til bruk. Impregneringen slites av etter bruk, og etter ca. 6 mnd kan man lett dryppe vann på tekstilet for å sjekke om den vannavstøtende effekten har avtatt. Gjenta behandling når effekten avtar.

 • På lager

  Guardian Tekstilimpregnering, 500 ML

  kr 300,00
  Legg i handlekurv

Skinnmøbler har svært lang levetid dersom man ivaretar smidigheten og fuktigheten i skinnet. Sollys og vaskemiddelet bidrar til å tørke ut skinn. Behandle gjerne skinnet med en gang du får møblet, og dersom man søler på skinnet vil ofte en fuktig mikrofiberklut uten såpe fjerne det meste. Et godt behandlet skinn er mer motstandsdyktig ovenfor flekker og søl, og bevare det flotte utseende i mange år.

 • På lager

  Guardian Lærkrem, 250 ML

  kr 290,00
  Legg i handlekurv