Varer på lager sendes innen 1 arbeidsdag
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vi har utført en interiørveiledning hos Mestergull Gulskogen. De har en stor flott butikk i 2. etasje på Gulskogen senter og ønsket veiledning og tips til hvordan de kunne fornye butikken sin uten å bytte ut selve innredningen. Et spennende oppdrag!

 

 

Det første vi fant ut var at vi ønsket å tone ned alle de hvite flatene ved å male de i matt sort. Dette bidro til at butikken fikk et mer eksklusivt uttrykk. De har også en vakker lysekrone over disken sin som er et blikkfang når du går forbi butikken og denne synes vi fortjente å komme bedre frem.

Mestergull ønsket seg et område hvor kundene kunne sette seg ned og få en kopp kaffe mens de kikker på smykker. Tidligere hadde de kun en stol og et bord, som var plassert i midten av lokalet. Tanken var å få til en bedre og mer skjermet plassering, samt å få flere sitteplasser.

Vi så for oss å få til en lounge gruppe som kunne bli et hyggelig sted for kunder å sitte ned. Løsningen ble tre nette stoler i moderne gråbrun velour sammen med et rundt sort bord i treverk, som passet til innredningen de allerede har. Alt ble plassert på et luksuriøst gulvteppe i nydelig blågrå viskose.

De koksgrå putene og grønne plantene bandt alt fint sammen og skapte en behagelig og lun atmosfære i butikken. Vi plasserte også et trillebord i hjørnet slik at man kunne ha en plass til kaffemaskin og bryllupsmagasiner.

Det ble virkelig et løft for butikken med disse enkle endringene! Det trenger ikke være altfor omfattende å gjøre om for å få ett mer moderne uttrykk og en mer praktisk utnyttelse av lokalet. De dyktige jentene på Mestergull Gulskogen gleder seg til å ta imot kunder i nyoppusset butikk!

 

Ønsker du hjelp med din butikk? Vi hjelper deg gjerne. Kontakt oss ved å sende en e-post til kundeservice@kalma.no

Her kan du se produktene vi har brukt i dette oppdraget