Varer på lager sendes innen 1 arbeidsdag
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Dubai seriene besto først av et enkelt bord i to størrelser laget av mangotre. Da disse bordene slo godt an, bestemte vi oss for å designe et settbord i samme serie i både naturfarget og sort. Serien passer godt til mange hjem og hytter. Bordplaten er massiv og overflaten er grov, noe som gjør at den fine strukturen i treverket kommer godt frem.

Mangotreet er et biprodukt fra mangofruktproduksjon, derfor er det et bærekraftig materiale å bruke i møbler. Mango er et edeltre, det vil si at det er et hardt og solid treslag, med en lenger holdbarhet enn mange andre treslag. Det er også et takknemlig tre å jobbe med da det er lett å forme og lage ulike uttrykk av overflaten. Det gjør at vi kan ha flere forskjellige design, men være sikker på at kvaliteten er forblir den samme.

Mangotreet har et bredt spekter av farger fra naturens side, derfor kan noen deler av treplaten ha innslag av grønt. Selv om produktet er behandlet med farge, vil dette kunne skinne gjennom i enkelte partier på grunn av treets naturlige farge.

 • På lager

  På salg! Dubai Salongbord Ø: 82 cm Natur

  Dubai Sofabord Ø: 82 cm Natur

  kr 2.245,00
  Legg i handlekurv
 • På lager

  På salg!

  Dubai Sofabord Firkantet Sort

  kr 2.295,00
  Legg i handlekurv