Varer på lager sendes innen 1-3 arbeidsdager,
betal senere med
INTERIØR

Du har ingen produkter i handlekurven.

Fotoshoot på Hafjell

Vi fikk muligheten til å låne en stor og fin hytte på Hafjell tidligere denne måneden. Her kunne vi boltre oss i en spektakulær hytte med god plass og skikkelig hyttestemning! Dette ble en perfekt lokasjon for å kunne ta bilder av de fine møblene våre som også egner seg godt på hytten. Vi gleder oss til å vise dere resultatet..

Hytten har særpreg med brunbeisede, laftede tømmervegger og gulv i bambus med mye fargespill. Det rustikke skifergulvet fra gangen inn i stuen, tar fint igjen de andre fargetonene og alle disse kombinasjonene fungerte veldig godt med våre produkter.

Greve stolene våre er spisestuestoler med armlener som du sitter godt i hele kvelden. Her har vi brukt fargen sort som ble en god match med det solide mørke spisebordet. Den praktiske sittebenken ved vinduet gir plass til mange og der ble det enda lunere med puter i ulike størrelser. Vaser, blomster, lykter og led-lys er med på å skape ekstra hyggelig stemning.

Bali salongbord i trendy flettet palmeblader er et unikt bord som skiller seg ut. Det er supersolid med treverk i mahogni, og kombinasjonen av disse to materialene gjør at dette bordet egner seg godt på en hytte. Det både tåler mye og gir den lune følelsen du vil ha når du skal slappe av.

Soverommene ble stylet med våre deilige Savoy sengetepper i grønt og blått. Nattbordet med hylle i Lubeck-serien og detaljer i form av lampe, maleri og myke puter gir rommet en lun og god stemning.

Sofaen på hytten er en brun hjørnesofa i skinn. Her satt vi opp to ulike fargeoppsett. Et i kjølige blåtoner, med mint og gråe detaljer.

Sofaen på hytten er en brun hjørnesofa i skinn. Her satt vi opp to ulike fargeoppsett. Et i kjølige blåtoner, med mint og gråe detaljer.

..og et i en mer varmt fargepalett. Rustfarget, mykt gulvteppe i behagelig viskose og matchende puter.

..og et i en mer varmt fargepalett. Rustfarget, mykt gulvteppe i behagelig viskose og matchende puter.

Stuen har en koselig krok med store rutete vinduer som går ned til gulvet. Her passet vår klassiske ørelappstol perfekt! Stolen har en varm og lun gråbrun farge som passer godt til det sorte settbordet i mangotre.

Den ikoniske kobberfargede taklampen fra Louis Poulsen henger som et smykke i det store åpne rommet og er noe du ser rett på når du kommer inn. Med vakre Hafjell rett ut av vinduet, er dette kanskje den den fineste plassen i hele hytten. 

Våre Kent skinnstoler i ny cognacfarge er en perfekt match! En fantastisk god stol med armlener i klassisk utførelse. Sort salongbord som går godt med spisebordet og varme detaljer som fanger opp taklampen trakk det hele fint sammen.

Tusen takk for lånet av denne superflotte hytten! Vi fikk tatt mange kule bilder og vi håper du har blitt inspirert, eller til og med fått noen ideer til hva du kan gjøre på din egen hytte.

God vinterferie!

Tusen takk for lånet av denne superflotte hytten! Vi fikk tatt mange kule bilder og vi håper du har blitt inspirert, eller til og med fått noen ideer til hva du kan gjøre på din egen hytte.

God vinterferie!

Produkter brukt i artikkelen

 • Molly Putetrekk Rust

  kr 149,00
  Legg i handlekurv
 • Milena Vase

  kr 399,00
  Legg i handlekurv
 • June Putetrekk

  kr 220,00
  Legg i handlekurv
 • Klara Vase Liten

  kr 150,00
  Legg i handlekurv
 • Marrakesh Fat Stor

  kr 349,00
  Legg i handlekurv
 • Eucalyptus Beige

  kr 49,00
  Legg i handlekurv
 • Savoy Sengeteppe Blå 240×260 cm

  kr 894,00
  Legg i handlekurv
 • Barbados Lykt Sort Liten

  kr 200,00
  Legg i handlekurv
 • Savoy Sengeteppe Grønn 240×260 cm

  kr 894,00
  Legg i handlekurv
 • Eucalyptus Grå

  kr 49,00
  Legg i handlekurv