Om oss

Vi i Kalma ønsker å tilby deg det beste innen interiørdesign. Bak kulissene finner du et lite, men lidenskapelig team av fagfolk og designere som nøye har kurert et unikt utvalg av produkter som vil berike hjemmet ditt.

Vår visjon er å skape den ettertraktede hjemmefølelsen. Vi streber etter å være din foretrukne destinasjon for å skape et hjem som gjenspeiler personligheten din og etterlater et varig inntrykk. Vårt fokus på kvalitet strekker seg til materialer, design og håndverk, slik at du kan være trygg på at hvert produkt du kjøper fra oss vil glede deg i lang tid fremover. 

Bærekraft og etisk handel er også viktig for oss. Vi velger våre leverandører og materialer med omhu, med fokus på miljøvennlighet og rettferdige arbeidsforhold. Vi mener at vakre hjem kan skapes uten å skade andre.

Inspirasjon

Vi har alltid vært observatører, og det å være inspirert av verden rundt oss er en viktig del av vår identitet. Å være i takt med samtidskulturen hjelper oss med å holde tritt med en stadig skiftende verden. Ved å være oppmerksomme på de siste trendene og omgivelsene, ønsker vi å hjelpe deg med å skape et hjem som er i harmoni med tiden vi lever i.

Utforsk kolleksjonene til våre favoritt-designere.

Merker vi fører

I tillegg til å produsere våre egne møbler tilbyr vi også andre anerkjente merkevarer – ta en titt.